NU TE MAI SCHIMBA NICIODATĂ PENTRU CINEVA.

aprilie 20, 2017

Ascultă-mă! 

           Nu te mai schimba niciodată pentru cineva. Caută pe cineva care te apreciază pentru cine ești și îndepărtează-te de cei care te vor altfel.Alege pe cineva care te face mai bun, nu care te vrea bun.Din păcate schimbăm bunătatea cu stupiditatea. 
      Să ierți nu înseamnă să uiți, persoanelor bune pe care le vei face să sufere nu vor urla niciodată,dar vor ține minte. Se îndepărtează încet și apoi nu se vor mai întoarce, vor continua să fie buni, dar nu vor mai avea aceeași încredere, și chiar din acel moment ai terminat-o cu ei. 
          Tu nu ești ceea ce ceilalți și-ar dori să fii, tu ești ceea ce ai luptat, suferit, iubit,ești ceea ce viața ți-a dat să fi și dacă nu ești apreciat pentru asta, nu este problema ta, este problema lor. 
          Va trebui mereu să luptăm asta e realitatea, nu doar pentru câștiga acele persoane, dar în fiecare zi, pentru a le ține și a le vindeca fericirea lor. Luptă cu ei, luptă pentru ei, luptă pentru ce iubești, dar niciodată contra lor. 
          Să renunti nu înseamnă să pierzi, înseamnă să accepți faptul că nu se mai merită să continui. Să lași pe cineva să plece nu este ușor, dar nu vei greși niciodată dacă îl vei pierde, te vei găsi pe tine însuți. 
          Nu te schimba niciodată pentru cineva, schimbă pe cine nu te vrea.E singurul mod de a te salva.

You Might Also Like

0 comentarii

Popular Posts